Vigtigt at vide

Vigtigt at vide

containerlås_1Containeraflåsning

Esbjerg- og Varde låseteknik har et stort udvalg indenfor containeraflåsning. Råder din virksomhed over en værksted-, lager-, eller kontorcontainer er det alt afgørende at den er sikret på den rigtige måde. Esbjerg- og Varde låseteknik har løsninger fra nogle af de bedste producenter på markedet. I samarbejde med dig finder vi en optimal løsning. Nedenfor følger en kort gennemgang af sikkerhedsløsningerne.

 

 

 

imagesMFJU3K4PFlugtveje

Esbjerg- og Varde låseteknik har stor vinden indenfor flugtveje. I offentlige lokaler, skoler, sygehuse, indkøbscentre og lignende steder opholder der sig mange mennesker på samme tid, og risikoen for trængsel er stor. Her er det vigtigt, at en evakuering kan gennemføres hurtigt og smidigt. Det er meget vigtigt at du altid er opdateret på gældende flugtvejsregler til din virksomhed og at dine flugtveje aldrig er blokeret.

 

 

22326298619_140ba9c373_k

 Dørautomatik

Esbjerg- og Varde låseteknik får din dør til at åbne og lukke automatisk. Har du behov for, at din dør bliver åbnet eller lukket automatisk, eller har en dør med meget trafik igennem, altid har noget i hænderne, så er dørautomatik eller dørlukkere den rigtige løsning. Med dørautomatik får du en elegant løsning, hvor ønskede døre åbner og lukker sig automatisk, og således får hverdagen til at glide nemmere. Esbjerg- og Varde låseteknik er specialister i at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

 

 

AssaabloydørlukkerDørlukker

Esbjerg- og Varde låseteknik montere din dørlukker så døren altid er lukker efter dig.  Det er vigtigt, at døren lukkes ordentligt. En dørlukker sikrer at yderdøre, inderdøre og branddøre ikke står åbne. På den måde sikrer man feks, at brandsikringen opretholdes i bygninger med mange mennesker. Dørlukkere forhindrer, at døre står åbne, blæser op eller står og smækker. De findes i flere forskellige varianter med standardarm, glidearm og frisvingfunktion. Dørlukkere kan desuden være indbyggede og placeret i gulvniveau. Du kan få en masse tilbehør til din dørlukker fasthold, åbningsbegrænser mm. 

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…