Gitter

Gittersikring

Har du brug for sikring mod indbrud eller brand i virksomheden eller i butikken, har vi løsningen til dig. Vi leverer mange typer af rullegitre, rullejalousier, faste gitre, saksegitre, brandgardiner og sikringsskabe til disse opgaver.

Fast gitter

Fast gitter yder både en prisvenlig, præventiv og meget effektiv beskyttelse mod indbrud. Ved korrekt montering af en fagmand hindrer sikringsgitre, at ruden smadres, samtidigt med at langt de fleste tyve vil opgive indbruddet da gitteret er meget vanskeligt at skære over. Gitre er desuden meget synlige for forbipasserende, hvilket ofte vil have en præventiv virkning alene ved deres tilstedeværelse.

Rullegitter

Rullegitter er en super løsning til forretninger som ønsker at sikre sig effektivt ved lukketid med samtidig ønsker en fleksibilitet i åbningstiden. Et rullegitter kan nemt rulles op til åbningstid og ned til fyraften. Esbjerg- og Varde låseteknik har en stor ekspertise i montering af rullegitre i institutioner, butikscentre, skoler og større og mindre virksomheder som gerne vil være et skridt foran tyven.

Esbjerg- og varde låseteknik  leverer og monterer alle former for sikringsgitre, hvad enten du ønsker et rullegitre eller  faste gitre

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…