Terressedøre og vinduer

Sikring af terrassedøre og vinduer

 

Terrassedør

Med en sikker lås til altandøren fra Esbjerg- og Varde låseteknik øger du sikkerheden i dit hjem.

Tyve søger som regel den letteste vej ind i en bolig og terrassedøre har i mange tilfælde kun et enkelt håndtag, der ikke kan låses.

Når du monterer en lås på terrassedøren, øger du med det samme sikkerhedsniveauet i din bolig og beskytter dig mod ubudne gæster. Du kan vælge mellem elektroniske eller mekaniske låse, der gør dit hjem mere trygt og sikkert. 

Trygt og sikkert uden nøgler

alulook2Der er sket meget på låsefronten. I dag kan du låse og låse terrassedøren op med nøgle, kode, fjernbetjening eller din mobiltelefon. På den måde sikrer du let og enkelt, at uvedkommende ikke kan få adgang til din bolig. Det er enkelt, bekvemt og skaber tryghed for hele familien.

Vindue

Med sikre låse på boligens vinduer skaber du tryghed og reducerer risikoen for, at uvedkommende trænger ind i dit hjem. De gør det også sværere at fjerne tyvekoster fra hjemmet.

Det er ikke bare husets døre, der skal sikres mod ubudne gæster. Vinduerne er ofte en enkel vej ind og ud for tyven og et sikkerhedspunkt, der ofte overses. Med vindueslåse gør du det sværere for tyven at komme ind.

I dag findes der vindueslåse, som du både kan låse og låse op nøgle, kode, fjernbetjening eller din mobiltelefon.

Det er vigtigt at føle sig tryg i hjemmet. Med den rette type lås til din bolig skaber du tryghed og minimerer risikoen for, at tyven vælger netop dit hjem.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…