Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre bliver mere og mere almindeligt i danske hjem.

untimtledHar tyven for let spil? – På trods af den stigende indsats på bekæmpelse af indbrud, sker der stadig alt for mange indbrud, hjemmerøverier og overfald i private danske hjem. Sammenlignet med de lande vi ynder at sammenligne os med, ligger Danmark helt i top hvad angår indbrud, og har til eksempel 3 gange flere indbrud end i Sverige målt pr. indbygger.

Med en WESECURE sikkerhedsdør eller branddør fra ProGuard har du gjort dit bedste for at sikre dig selv og dine værdier. Hvad enten du vælger en sikkerhedsdør eller en branddør, er du sikker på at få en af europas bedste dørløsninger. Vi har høje krav til os selv og vore produkter og imødekommer de højeste standarder og sikkerhedskrav.

Vi kan tilgodese de fleste designønsker, hvad enten du gerne vil have en rigtig ”Københavnerdør” med fyldninger, en high-tech moderne dør eller noget ind i mellem – alt sammen i en sikkerhedsklasse der matcher dit behov. Alle vore døre er fremstillet, så de lever op til danske og skandinaviske forhold – dansk design og ikke mindst de danske byggeforskrifter.

Esbjerg- & Varde Låseteknik har et tæt samarbejde med Proguard se mere om sikkerhedsdøre på Proguard