Andet til boligen

Postkasser

Indhold_PostkassePostkassen er meget synlig og placeringen gør, at den rigtige postkasse er med til at hæve indtrykket af huset. Esbjerg- og Varde låseteknik har mange forskellige postkasser at vælge mellem. Og når du køber postkassen hos os, kan du være sikker på, at låsen både fungerer og er effektiv.

Husk i øvrigt, at vi kan kode låsen i postkassen, så den passer til husets øvrige låse.

Dørtelefoni

Vi har et stort udvalg indenfor dørtelefoni og porttelefoni. Vi tilbyder professionel montering og service af anlæg vi syntes er bedst til prisen. I vores sortiment finder du alt lige fra traditionelle dørtelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni. Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefon i større og mindre ejendomme af enhver slags. Således er du altid sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og pålidelighed

Skilte

Esbjerg- og Varde låseteknik laver skilte til private og erhverv. Vi udføre skilte i Messing, plast og overførings folie til montering på din postkasse eller Aluplade.

Esbjerg- og Varde låseteknik kan tilbyde både lasergravering og dybdegravering. En laser til gravering, arbejder i princippet på samme måde som en laserprinter, den fjerner blot materiale istedet for at printe. Dette giver rigtig mange mulighed. En dybdegravering er en fræser som kører nede i materialet.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din synlighedsskyld…