Sikring af boligen

Beskyt dit hjem mod udbudne gæster

Indhold_IndbrudIndbrudsstatistik vidner om et stigende antal indbrud i private hjem. Indbruddene sker ofte i dagtimerne, mens familien er på arbejde og i skole. Heldigvis kan du nemt øge sikkerhedsniveauet og dermed mindske risikoen for ubudne gæster. Lad os gennemse din bolig og give et professionelt bud på effektive og prisvenlige forbedringer af sikkerheden.

Produkter som dækker dit behov

Sikringsforanstaltninger som mekanisk sikring, privatalarm, dørtelefoni, videoovervågning og præventiv skiltning i hjemmets indgangspartier er alle med til at skabe trygge rammer for dig og din familie. Vi leverer og monterer kvalitets produkter fra førende producenter, i henhold til gældende F&P regler, hvilket er din garanti for et professionelt resultat. Denne alarm fra AJAX er et godt bud på en kandidat til at gøre dit hjem mere sikkert. Den er nem at montere og hyler højt, hvis alarmen bliver aktiveret.

Få et gratis sikringstjek

Kontakt os og få et gratis tilbud på en sikringspakke, der dækker dit sikringsbehov. Vores veluddannede og erfarne låsesmede kan lokalisere eventuelle svagheder i din boligs sikkerhed.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…