Nøgleskabe

Nøgleskabe

47eda6519cce92a17fa58e360cb5d1ffSikker opbevaring af nøgler er alfa og omega for opretholdelsen af høj sikkerhed i et låsesystem.

Det er vigtigt at nøgler, som indgår i et låsesystem og som kan give adgang til lokaler med fortrolige oplysninger eller tyvetækkeligt interiør, opbevares på betryggende vis. Det kan være en tidskrævende opgave, men ved at bruge et eller flere af vores nøgleskabe, kan administrationen lettes betydeligt.

Sortimentet spænder fra fuldelektroniske nøgleskabe med avanceret teknologi til simple nøglebokse.

Nøgleskabe med elektronisk nøglestyring. Med et elektronisk nøgleskab kan man få automatisk registrering af, hvilke nøgler der fjernes fra deres position, samt af hvilken person og hvornår.

Nøgleskabe uden elektronisk nøglestyring. Vi tilbyder flere varianter af nøgleskabe med traditionelle nøglekroge, som ind indgå i adgangskontrolsystemer.

Nøgleskab med nøglelås. Vi har et bredt udvalg af klassiske løsninger inden for mekanisk nøgleskabe. Disse nøgleskabe får i flere størrelse

744d-69ac-4ab6-884b-245385a4a783Nøglerør og nøglebokse. Til opbevaring af nøgle til hjemmeplejen ved ældre- og handicapboliger og til vagten som skal inspicere virksomheden når alle er gået hjem.

Denne Smartbox fra XLOCK, kan styres fra XLOCK-appen og man har selv fuld kontrol over hvem der skal have adgang til den og hvor længe.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…