Afdelinger

Esbjerg Låseteknik

Esbjerg Låseteknik A/S blev grundlag i 1957. Siden da er der sket en stor udvikling i sikrings- og låsebranchen. Vi har været med hele vejen og står klar til at sikre dine værdier.

Esbjerg Låseteknik A/S tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter og skræddersyede totalløsninger- lige fra sikring af døre, vinduer mv. til avanceret elektronisk adgangskontrol til private, virksomheder og institutioner.

Vi er 10 erfarne specialister, der kan løse enhver opgave inden for sikring og låse.

Esbjerg Låseteknik er Esbjergs største leverandør af adgangskontrol, låse- og sikkerhedsløsninger. Udover at være forhandler af Abloys systemer som kun 1 ud af 6 i Danmark, er Esbjerg Låseteknik blandt andet Guld-certificeret RUKO-forhandler samt A forhandler af DORMA DS8.

Med eget værksted, mange års erfaring og forhandling af nogle af verdens bedste låsesystemer, er Esbjerg Låseteknik rustet til at servicere erhvervslivet generelt – men også til særligt krævende sektorer.

Du/I er altid velkommen til at få et godt råd eller et tilbud på en unik løsning, som matcher præcis din virksomheds/hjems behov.

Besøg os i vores butik som er en af Danmarks største, eller få rådgivning på din egen adresse.

Åbningstider

Man- tors 08.00 – 16.00

Fre. 08.00 – 15.30

Døgnvagt 75-123 666

 

Varde Låseteknik

Hvis du ønsker høj faglighed og en lokal låsesmed, så kontakt vores afdeling i Varde

Varde låseteknik A/S har eksisteret siden 2010, med egen butik og værksted i Skansen 10 hvorfra vi kan servicerer det fulde produktsortiment som føres i begge afdelinger.

Varde låseteknik har samme produktsortiment som i Esbjerg, og det er de samme 10 erfarne specialister som der kan trækkes på.

Vi har hver dag mindst 1 montør i området

Åbningstider i butikken

Tirsdag og torsdag 09.00 – 15.00

Døgnvagt 75 222066
 
Facade Varde-crop