Ruko

Triton%20to%20nøgler%20ligeRuko er vel nok Danmarks mest kendte brand inden for sikkerhed. Ruko har en lang række af sikkerheds produkter til kampen mod tyve. Ruko har produceret låse og nøgler siden 1930 og der er sket en hel del siden dengang.

Esbjerg og varde låseteknik er GULD certificeret Ruko forhandler hvilket gør det muligt for os at beregne og producerer Rukos låsesystemer på Vores egne værksteder i Esbjerg og Varde.

Triton låsesystem med højeste sikkerhed

Triton 501 er et patenteret låsesystem der lever op til fremtidens krav til sikring af virksomheder og institutioner; det er kendetegnet ved høj sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

Der findes tre sikkerhedsniveauer i Triton låsesystem som kan skræddersys helt efter ønsker og behov. Det er nemlig muligt at kombinere tre sikkerhedsniveauer i samme låsesystem, men den enkelte bruger skal kun have én nøgle.

De tre sikkerhedsniveauer, samlet under navnet Triton, er

  • CLIQ Triton 501+ – højeste sikkerhedsniveau med intelligente nøgler
  • Triton 501 – højeste sikkerhedsniveau
  • Triton 401 – næsthøjeste sikkerhedsniveau

Triton er navngivet efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi. Derfor har vi udviklet en helt ny patenteret nøgleprofil, og sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning sætter det nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Triton har en patenteret teknologi og en del af sikkerheden består i, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen. Og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler.

Merkur et  enkelt og sikkert låsesystem

På samme måde som planeten, så sætter Merkur 401 nye standarder for ufremkommelighed med sin paracentriske profil.

Låsesystemet er den første planet i Ruko’s nye univers, og er velegnet til steder hvor der er behov for god sikkerhed med et højt niveau af fleksibilitet. Merkur 401 tilbyder sikkerhed på næsthøjeste niveau.

Teknologien bag låsesystemet Merkur 401 er baseret på en ny teknologi for låsecylindre, der består af seks over- og understifter, hvor understifterne har dobbeltkode og er vinge-guidede.

Samtidig er Merkur 401 selvfølgelig patenteret og en del af sikkerheden består i, at tromlen har en såkaldt paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen, hvilket er en stor del af dirke-sikringen.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…

Guld_Sølv_Bronze_Kategorisering_50x50cm