RX Web

Web adgangskontrol

RX_WEB_rukoRX Web er et adgangskontrolsystem, som er velegnet til virksomheder, institutioner og foreninger, der søger en enkel løsning.

Brug din almindelige internetbrowser til at tilgå centralen, og lave alle nødvendige opsætninger. Dette kan ske fra en hvilken som helst pc, smartphone eller iPad med internetadgang, og kræver naturligvis et administratorbrugernavn og -kodeord. Dine indstillinger bliver effektiviseret omgående ude ved hver enkelt dør.Der kræves ingen installation af software, da dette allerede ligger i centralen. Det er også her databasen med brugere og logfiler gemmes. Det betyder, at der kun er brug for en pc når der skal laves ændringer i systemet (f.eks. oprette en ny medarbejder). Det er ikke nødvendigt at have en pc tilsluttet til almindelig, daglig drift.

Som administrator af systemet bevæger du dig kun igennem et minimalt antal menuer når du skal lave ændringer i systemet. Grundtanken med RX WEB er et sikkert og overskueligt adgangskontrolsystem, som kan håndteres af enhver, udvalgt medarbejder i virksomheden.

RX WEB arbejder med en kalender. Det betyder, at du kan have forskellige regler for adgang, afhængig af ugedag og klokkeslæt. Der kan oven i købet kræves forskellige niveauer af sikkerhed på forskellige tidspunkter. Systemet er meget enkelt at tilrette til dine behov, og er meget overskueligt at anvende.

Med RX WEB går du ikke på kompromis med IT sikkerheden. Systemet bruger en meget avanceret form for kryptering af al datakommunikation – helt ud til den enkelte læser på døren. Der er tale om den samme type datasikkerhed, som bankerne anvender til netbank. Derudover understøttes langt de fleste kortteknologier, således at du selv kan vælge de læsere og adgangskort eller -brikker, som passer til sikkerhedsbehovet i din virksomhed.

Forskellige grupper af personer kan gives forskellige adgangsrettigheder, f.eks.

Kontorpersonalet har adgang ved kun at anvende adgangskort i kontortiden mandag til fredag
Udenfor kontortid kræves både adgangskort og pinkode. I weekenden er døren til lageret spærret for adgang.
Firmaets ledelse har adgang 24 timer i døgnet, ugens 7 dage i hele bygningen.
Rengøringspersonalet har kun adgang om onsdagen mellem 13:00 og 17:00.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…

Ruko_Certificeret_RX_WEB_10x10cm