Adgangskontrol

Hvad er adgangskontrol?

Indhold_SikringAdgangskontrol betyder i realiteten ikke andet end “hvem må komme ind, hvor og hvornår. Med andre ord – et adgangskontrolsystem genkender en person, der er i besiddelse af et gyldigt identifikation. Herefter afgøres det, om personen er godkendt til at opholde sig det pågældende sted på dette tidspunkt. Systemet giver eller nægter nu adgang.

 

Hvorfor vælge adgangskontrol?

En elektronisk adgangskontrol skal opfattes som et supplement til et mekanisk låsesystem, hvor du selv kan lave de omlægninger, som du ellers betaler låsesmeden for. Mister en bruger sin mekaniske nøgle, kan du risikere at skulle omlægge hele dit låsesystem, men har du derimod udleveret en nøglebrik eller kort, kan du blot spærre mediet og udlevere et nyt. Hurtigt og nemt! Med elektronisk adgangskontrol kan du samtidig oftest se, hvem der kommer og går, og hvornår de gør det.

Esbjerg- og Varde låseteknik har godkendte montører som kan udføre store og små adgangskontrolanlæg som giver din virksomhed fordele i hverdagen.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…