Yale Doorman

Yale Doorman

Indhold_TelefonYale Doorman er en avanceret elektronisk lås til yderdøre; den betjenes med enten kode, nøglebrik, fjernbetjening eller Smartphone.

Fuld fleksibilitet og valgfrihed
Den helt store fordel ved at skifte den mekaniske lås og nøgle ud med Yale Doorman, vil være en meget større grad af fleksibilitet. Hvis du installerer en Yale Doorman er det muligt at låse og låse op på fire forskellige måder – med nøglebrik, med fjernbetjening, personlig kode eller din smartphone.

Sikkerhed
Yale Doorman et sikkert alternativ til den mere traditionelle mekaniske aflåsning. Yale Doorman vinder især ved, at sikkerheden hurtigt kan genetableres, hvis en nøglebrik mistes. For en mistet nøglebrik kan slettes på et øjeblik, og bekymringen om, hvor den tabte nøglebrik er, eller om den er havnet i de forkerte hænder, kan helt elimineres. Brikken er logget ud og sikkerheden er genoprettet.

Yale er gået sammen med det kendte alarm system Verisure og de og enheder arbejder sammen i en app så du kan styrer din Yale Doorman via din smartphone. Det vil sige du kan låse og låse op med din smartphone uanset hvor i verden du er eller se om der er nogen der går ind.

Du er velkommen til at besøge eller kontakte os i Esbjerg og Varde eller du kan bede os besøge dig. For din sikkerhedsskyld…