Låsesmed

6927_låsesmed_web_620x350_2

 

Vi søger en erfaren låsesmed, der kan levere kvalitetshåndværk.

 

Har du erfaring med låsearbejde og tyverisikring? Kan du arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et mindre team? Så har vi jobbet til dig!

Din opgave bliver at servicere kunder og lave nye installationer. Du skal primært håndtere arbejdsopgaver inden for adgangskontrol, dørtelefoni, og dørautomatik, men vil også komme i berøring med almindeligt låsearbejde.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra branchen og kan levere kvalitetshåndværk, men det vigtigste er dog, at du er indstillet på at arbejde med både de elektriske og mekaniske aspekter i faget.

Vi søger en medarbejder som er ansvarsbevidst, og som kan arbejde målrettet og selvstændigt, men samtidig være en god teamplayer. Du vil løbende få mulighed for at deltage i relevante kurser.

 

Vi forventer at du:

  • er serviceminded.
  • kan arbejde i pressede situationer.
  • kan lide at have mange bolde i luften.
  • har gode samarbejdsevner.
  • har gyldigt kørekort B.
  • har ren straffeattest.

Esbjerg Låseteknik er en virksomhed med en lang tradition for stor faglig stolthed og vi sætter altid en ære i at udføre godt håndværk. Vi er ISO-certificeret og autoriseret Assa Alboy/Ruko guldforhandler og har altid fokus på at yde god og høj kundeservice.

 

Vi tilbyder:

Et spændende job i et firma i rivende udvikling. Der er ordnede forhold og et godt team af glade medarbejdere, som bliver dine kolleger.

Esbjerg Låseteknik er grundlagt i Esbjerg i 1957, og er en af Sydvestjyllands førende låse- og sikringsfirmaer, der beskæftiger sig med salg og installation af bl.a. låsesystemer, adgangskontrol, alarmsystemer, videoovervågning, sikringsgitre, dørtelefon og dørautomatik m.m.

Løn efter kvalifikationer.

 

Er du vores nye kollega?

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og alle henvendelser behandles fortroligt.

Send din ansøgning til martin@elt.dk. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Bro på tlf. 23 33 41 01.

Vi glæder os til at høre fra dig!